lördag 12 mars 2011

Dinosarier och laxplanka..

Idag är det en sån där dag då man blir lycklig! Solen skiner, fåglarna kvittar och hela familjen har varit ute och frossat i grillad korv och pinnbröd. Barnen åkte pulka och vi vuxna njöt av solen.

Nu känner man sig sådär nöjd i kroppen efter flera timmar ute, alla är rosiga på kinderna och hasar omkring i mysbrallor. Ska strax ta mig ett glas vin och hjälpa maken att förbereda laxplankan till middag. Vi gör den med hemlagat potatismos, lax, hollandaisås, grillad tomat, sparris och citron. Smaskens!

Sen blir det att ladda inför melodifestivalen ikväll. Jag gillar faktiskt det. Inte så mycket för musiken kanske men mer för att det är roligt att kolla på hur alla är klädda, scenshowen och om så vill man ju veta vem som vinner :)

Avslutar med en bild på Oscars rum som nu är färdigtapetserat. Blev ett ganska neutralt barnrum men om ni tänker att det ska komma upp gardiner, en sänglampa och nåt på väggarna så tror jag det blir bra.

Oscars säng var tidigare en furusäng som nu blev ganska tuff svart. Gillar tapeten med konturer av olika djur. Den känns både lite tuff och ändå inte för gullig i ett barnrum. Den heter Dino och kommer från Sandbergs tapeter..

Favvohörnan med parkeringshuset och bilarna...


 Tror det kan bli bra när allt är klart därinne...

1 kommentar: