fredag 1 oktober 2010

Knasigt.

Mycket tokigheter har vi varit med om på resan till Turkiet. En dag vid frukosten så fanns det inga äggkoppar att ha äggen i varpå en person frågar var "the äggkopps are?" Hahaha.. äggkopps! :)

En annan dag så hade min syster en sådant där hårt plastskydd att lägga en banan i. Ni vet ett sånt där som ser ut som en banan, fast hennes var inte gult utan rött. Många skratt blev det när vi skulle förklara för turkarna vad det var för något. Ett "bananashield"..de höll på skratta ihjäl sig över något så töntigt.

I badrummet på hotellet fanns det ingen propp i badkaret varpå vi skämtade hela veckan om the "bathplopp" och att vi skulle ringa efter roomservice och be om en sådan :)

Att resa är kul men visst kan det bli tokigt ibland. Som när jag var i Hamburg och skulle beställa hamburgare. Det blev lite knasigt :) Men värst är nog min kompis som var au-pair i England och råkade rapa vid matbordet. "Excuse me for raping" råkade hon säga. Sen höll hon på skämmas ihjäl både att hon rapat och vad hon råkade säga. Så tokigt det kan bli :)

1 kommentar:

  1. Hej hej!
    Äntligen så har den börjat, din blogg alltså! Kommer att följa den med spänning även om jag har förmånen att träffa dig varje dag!

    Kram/Anna-Karin

    SvaraRadera