torsdag 30 december 2010

Året som gått!

Tänk nu är det snart nyår och då är det dags för lite reflektion så här kommer en sammanfattning av året 2010:

1.Vad minns du speciellt av året som gått?
Jag minns speciellt sommaren. Att jag var ledig länge och att det var vackert väder. Sedan minns jag resan till Turkiet i september. Och så minns jag att Oscar började dagis, att Ida började första klass och Linus första höst då han skulle börja gå hem själv från skolan. Det har också varit ett emotionell tufft år där jag jobbat ganska mycket med mig själv och förändrat saker i mitt liv.

2.Det bästa som hände dig?
Det har givetvis hänt en massa bra saker men resan som mamma, jag och syrran gjorde var så välbehövlig! Jag vet inte hur jag hade klarat hösten annars.

3.Det värsta som hände dig?
Det har såklart hänt en massa tråkiga saker. Men kanske är jag en sådan person som lätt skakar av mig det som är jobbigt för jag kan inte komma på något speciellt. Det har inte varit värre än något annat år.

4. Har du lärt dig något nytt under året och i så fall vad?
Jag har lärt mig en massa nya saker. Bla att jag klarade av att stå och prata inför 90 personer. Innan trodde jag aldrig att jag skulle klara av det. Jag har också lärt mig att jag måste prioritera vad som är viktigt i mitt liv för att må bra själv. Och så har jag blivit bättre på att säga nej till saker.

5.Vad ser du framemot under 2011?
En massa saker. Om jag får som jag vill så får jag nog ett nytt kök som jag har längtat efter under 10 år. Jag ser också fram emot att barnen blir större och därmed mer självständiga. Vill lära 7-åringen simma ordentligt till sommaren och att två åringen bli av med blöjan.

6. Har du några nyårslöften?
Mitt nyårslöfte blir att under 2011 ska jag umgås mer med min familj och mina vänner, ha roligt och inte stressa för mycket :)

Nu skickar jag dem här frågorna vidare till er andra bloggare. Kom igen nu Anjoz, Hanna-Panna, Jeanette, Erica, Pinja och ni andra. Nu vill jag läsa era svar :)

1 kommentar:

  1. Har svarat på uppmaningen att summera året som gått.
    Kram från Svärmor ANJOZ

    SvaraRadera